Lundbygaard

Lundbygaard er en idyllisk bindingsværksgård med stråtag, beliggende i hjertet af det smukke Sydfyn, på øen Tåsinge. Lundbygaard drives som et moderne landbrug, hvor der sammen med ejerens søn drives ca. 380 hektar agerjord med korn til såsæd, raps til rapsolie eller biodiesel, græsfrø til plæner og golfbaner, spinatfrø, skorzonerrødder og kinakål til frø. Jeres B&B vært er Christian Lunde. Christian nyder at sørge for at alle er glade og tilfredse, og knokler for at Jeres ophold hos Lundbygaard B&B huskes i mange år frem, af både Jer og ham selv.

Omgivelserne

Lundbygaard ligger lige på Visit Denmarks Marguerit-rute, en kort gåtur fra både strand og skov, og en let cykeltur fra det smukke Valdemars Slot. 10 minutters køretur via hovedvejen tager Jer til enten Svendborg eller Rudkøbing, begge byer har smukke havneområder og idylliske midtbyer med masser af shopping og spisemuligheder. På cykel er det ikke kun en god sund tur, men også en meget smuk rute!

History

Lundbygård har været i slægtens eje i 8 generationer og blev i 1844-45 flyttet ud på den tilhørende jord, fra landsbyfællesskabet. Gården var som de andre gårde på øen fæstegård under Valdemar Slot indtil 1914, hvor nuværende ejers bedsteforældre købte den fri.